Κόσμος

Απληστία χωρίς όρια: Έφηβο πλουσιοκόριτσο δεν μπορεί να ζήσει με λιγότερα από 5.000 δολάρια τον μήνα

Η Nicolette είναι και επισήμως ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα της μεγάλης διαδικτυακής κοινότητας, κάτι που δεν φαίνεται να την απασχολεί.

Αυτό που νοιάζει το «κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο», όπως αυτοχαρακτηρίζεται, είναι να πείσει τους γονείς της να αυξήσουν ξανά το χαρτζιλίκι, μιας και τι να πρωτοκάνεις με ένα ψωροχιλιάρικο;

Η 16χρονη από το Μπέβερλι Χιλς που έγινε είδηση λίγο καιρό πρωτύτερα εμφανίστηκε τώρα στο πρωινό μαγκαζίνο «This Morning» της αγγλικής τηλεόρασης με τη μαμά της, αν και οι τηλεθεατές δεν το χάρηκαν καθόλου. Οι περισσότεροι εξάλλου μόνο να ονειρευτούν μπορούν τα ποσά που «καθαρίζει» η μικρή μηνιαίως, πόσο μάλλον όταν δίνει απαντήσεις που δύσκολα μπορούν να αποδεχθούν.

Όπως, ας πούμε, όταν ο παρουσιαστής Eamonn Holmes τη ρώτησε αν σκέφτεται να βρει δουλειά και εκείνη αρνήθηκε στη στιγμή, λέγοντας πως «παραείναι πολλή δουλειά»! Αυτή λέει πως βγάζει κάποια από τη δράση της στα κοινωνικά μέσα, παραμένει ωστόσο αηδιασμένη με την ιδέα να βρει μια «κανονική» δουλειά.

Όσο για τη μαμά της, Nina Gray, αστειεύεται πως η μικρή θα παραιτούνταν από κάθε δουλειά πολύ πριν την απολύσουν. Και εκείνη την κατηγορεί που την κακόμαθε: «Όλα αυτά είναι δικό σου λάθος», της λέει η Nicolette, «εσύ με έκανες να είμαι έτσι. Εσύ το προκάλεσες αυτό. Επέλεξες να με μεγαλώσεις εδώ στο Μπέβερλι Χιλς έτσι, λούσου το τώρα».

Η έφηβη είχε εμφανιστεί στο αμερικανικό τηλεοπτικό σόου «Dr Phil» θέλοντας να επιστρατεύσει τη διασημότητα ψυχολόγο για να πείσει τη μαμά της πως το κόψιμο του χαρτζιλικιού της ήταν τραγικό λάθος! «Χρειάζομαι λεφτά για να αγοράζω ρούχα, χρειάζομαι λεφτά για να αγοράζω παπούτσια, η μαμά μου δεν το καταλαβαίνει», είπε στην αμερικανική τηλεόραση.

Και όπως λέει χωρίς περιστροφές, ούτε όνειρα έχει ούτε στόχους ζωής, παρά να ζει τη μεγάλη ζωή χωρίς να δουλεύει. «Όταν η μαμά μου δεν μου δίνει άλλα λεφτά, της κάνω τη ζωή κόλαση. Έχω τους τρόπους μου. Η μαμά μου με μεγάλωσε με ό,τι ήθελα και πρέπει να το συνεχίσει αυτό, γιατί αυτή είναι η μόνη ζωή που ξέρω», είπε στον εμβρόντητο ψυχολόγο.

https://www.youtube.com/watch?v=OW5UWEyIPKE

https://www.youtube.com/watch?v=DpxBfzNb69k

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...