Κόσμος

Απίστευτος Κάρολος: Κάθισε σε καφέ στην Αγ. Ειρήνη και παρήγγειλε φρέντο καπουτσίνο αλλά... χωρίς καλαμάκι (εικόνες, βίντεο)

Βόλτα στην Ερμού με στάσεις για καφέ και λουκουμάδες είχε το πρόγραμμα του πριγκιπικού ζεύγους.

Μετά την επίσκεψη στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης ο Κάρολος και η Καμίλα έκαναν μία στάση σε μία καφετέρια της περιοχής προκειμένου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν έναν καφέ.

Σύμφωνα με τον σερβιτόρο που εξυπηρέτησε τον πρίγκιπα της Ουαλίας και την δούκισσα της Κορνουάλης, προτίμησαν φρέντο καπουτσίνο αν και τους προσφέρθηκαν και ελληνικός, αλλά και φρέντο εσπρέσο. Μάλιστα ο πρίγκιπας Κάρολος έδειξε και τις περιβαλλοντικές του ανησυχίες, καθώς αρνήθηκε να πιει τον καφέ με καλαμάκι. Συγκεκριμένα είπε στον σερβιτόρο πως δεν χρησιμοποιεί πλαστικά σεβόμενος το περιβάλλον.

https://youtu.be/NkKsybTHSHU

Δοκίμασαν λουκουμάδες με μέλι και κανέλα

Συνεχίζοντας τη βόλτα τους ο Κάρολος και η Καμίλα έκαναν άλλη μία στάση μπροστά από κατάστημα που φτιάχνει παραδοσιακούς λουκουμάδες. Οπως είπε και υπάλληλος του καταστήματος το πριγκιπικό ζεύγος δοκίμασε παραδοσιακούς λουκουμάδες με μέλι και κανέλα.

https://youtu.be/MFeIvdA5-cM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...