Κόσμος

Ανατριχιαστικό ατύχημα με νήπιο - Πιάστηκαν τα δάχτυλά του σε κυλιόμενη σκάλα (βίντεο)



Το συγκλονιστικό ατύχημα καταγράφηκε από κάμερα CCTV του εμπορικού κέντρου στη Κίνα και δείχνει τη στιγμή που το νήπιο μαζί με τον μεγαλύτερο του αδερφό ανέβηκαν στη κυλιόμενη σκάλα.

Το μεγαλύτερο αγόρι, που φαίνεται να είναι περίπου 3 χρονών, στέκεται μπροστά κοιτάζοντας πίσω την κυλιόμενη σκάλα ενώ το μικρότερο αγόρι είναι ξαπλωμένο πάνω στις σκάλες με το κεφάλι του να κοιτάζει προς τα κάτω τη σκάλα.

Το σοκαριστικό γεγονός συμβαίνει όταν το νήπιο φτάνει στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας και τα τα δάχτυλα στο δεξί του χέρι σφηνώνουν στο μέταλλο ενώ το πρώτο αγόρι καταφέρνει να κατέβει με ασφάλεια.

Κάποια στιγμή το μεγαλύτερο αγόρι αντιλαμβάνεται το κίνδυνο όταν το νήπιο αρχίζει να ουρλιάζει από τους πόνους και προσπαθεί να τον ελευθερώσει. Δε τα καταφέρνει όμως και τρέχει να φωνάξει για βοήθεια.

Τελικά ένας καταστηματάρχης που βρίσκεται κοντά σπεύδει να πατήσει το κουμπί διακοπής της κυλιόμενης σκάλας και καλεί την πυροσβεστική.

https://www.youtube.com/embed/xHxrgTXZrIE

Το μικρό αγόρι απελευθερώθηκε επιτυχώς από τους πυροσβέστες και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, αν και δεν είναι γνωστό αν τα δάχτυλά του θα μπορέσουν να σωθούν.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι γονείς των δύο παιδιών, όχι μόνο τα είχαν παραμελήσει, αλλά και μετά το δυστυχές συμβάν δεν είχαν ακόμη αντιληφθεί την απουσία τους.

Πηγή: Mirror

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...