Αρχείο

Ανατριχιαστικά πλάνα! Αυτή είναι η εκπαίδευση των τζιχαντιστών (Βίντεο)


Μια γεύση εκ των έσω από στρατόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστών προσφέρει το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ Path of Blood.

Στο ντοκιμαντέρ Path of Blood, που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουλίου, υπάρχουν πλάνα που κατέγραψαν Σαουδάραβες πράκτορες από το στρατόπεδο εκπαίδευσης για τις αποστολές αυτοκτονίας.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει βίντεο από πράκτορες που διείσδυσαν σε στρατόπεδο εκπαίδευσης τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα βαθιά μέσα στην έρημο της Σαουδικής Αραβίας.

Η προετοιμασία για τζιχαντιστές

Τα βίντεο τραβήχτηκαν από τζιχαντιστές ενώ εκπαιδεύονταν για αποστολές αυτοκτονίας. Πίσω από το ντοκιμαντέρ είναι ο κινηματογραφιστής Jonathan Hacker που είχε κάνει και το Britain’s First Suicide Bombers.

«Είναι η ιστορία μουσουλμάνων τρομοκρατών που στοχεύουν μουσουλμάνους πολίτες που οδηγούνται στη δικαιοσύνη από μουσουλμάνους πράκτορες» σημειώνει η Trinity Film.

Δείχνουν πως οι νεοσύλλεκτοι υπόκεινται σε πλύση εγκεφάλου πριν τους στείλουν στην αποστολή τους. Στο βίντεο που ανακτήθηκε από Σαουδάραβες πράκτορες ασφαλείας φαίνονται οι τζιχαντιστές να σχεδιάζουν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας στο Ριάντ.

Το ντοκιμαντέρ επιτρέπει στους θεατές να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

«Όταν είδα για πρώτη φορά αυτό το εκπληκτικό υλικό, ήξερα ότι υπάρχει μια ταινία που πρέπει να γίνει. Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι είμαι ευτυχισμένος που κυκλοφορεί το Path of Blood στο Ηνωμένο Βασίλειο», σημείωσε ο Jonathan Hacker.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ