Αθλητισμός

ΑΕΚ: Έριξε «άκυρο» στο Eurocup! Παραμένει στο Champions League η κάτοχος του θεσμού

Η ΑΕΚ αρνήθηκε την πρόταση της Euroleague να συμμετέχει του χρόνου στο Eurocup και να διεκδικήσει το "εισιτήριο" για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του μπάσκετ, παραμένοντας "πιστή" στη FIBA και το Champions League, που κατέκτησε μάλιστα φέτος στο ΟΑΚΑ.

Η Euroleague είχε προαναγγείλει την προσφορά μιας θέσης στο επόμενο Eurocup, για τους φιναλίστ του Champions League και την έκανε πράξη, προτείνοντας στην ΑΕΚ να συμμετέχει του χρόνου στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωσή της.

Σταθερή ήταν όμως στην άποψή της και η Ένωση, με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο να έχει απορρίψει με δηλώσεις του ακόμη και το ενδεχόμενο συμμετοχής στην ίδια τη Euroleague, κάτι που επιβεβαίωσε και με την άρνησή του στη νέα πρόταση της λίγκας.

Έτσι, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας, στο Champions League της επόμενης χρονιάς, ώστε να γίνει και η πρώτη ομάδα που θα το κατακτήσει για δεύτερη συνεχή φορά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές