Καιρός

Ήρθαν οι πρώτοι «μίνι» καύσωνες στην Κρήτη με το θερμόμετρο να «χτύπαει» 36άρι

Βρισκόμαστε στον μήνα Μάιο, τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης, κι όμως στην Κρήτη φαίνεται πως το καλοκαίρι έχει έρθει για τα καλά.

Στο κέντρο του Ηρακλείου η θερμοκρασία έχει σκαρφαλώσει στους 36 βαθμούς Κελσίου με τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να μην μπορούν να πιστέψουν ότι ήρθαν οι… ζέστες τόσο νωρίς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η θερμοκρασία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα ακόμα και σε περιοχές του Ηρακλείου που είναι σε μεγαλύτερο υψόμετρο όπως εκείνη της Κνωσού. Εκεί το θερμόμετρο έχει ανέβει στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς θα είναι το φετινό καλοκαίρι δεδομένου ότι οι πρώτοι «μίνι» καύσωνες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...