Κοινωνία

Γιο κι αδελφό έχει χάσει σε τροχαία ο οδηγός που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό

Σκόρπισε τον θάνατο τα ξεμερώματα της Τετάρτης όταν έχασε τον έλεγχο της νταλίκας του και έπεσε πάνω σε ΙΧ σκοτώνοντας δύο ανθρώπους. Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, από το φονικό τροχαίο στον Κηφισό σοκάρει. Σοκάρουν όμως και οι λεπτομέρειες της ζωής του 64χρονου οδηγού που έμελλε να σκορπίσει τον θάνατο νωρίς σήμερα το πρωί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ο οδηγός νταλίκας έχει βιώσει δύο σοβαρά τροχαία στην οικογένειά του από τα οποία μάλιστα έχασε δύο από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του.

Πρώτα σκοτώνεται το ένα από τα τρία αδέλφια του. Η απώλεια δεν ξεπεράστηκε ,όμως συνήθισε να ζει με αυτή. Κάποια χρόνια αργότερα όμως ακόμα ένα συνταρακτικό τροχαίο θα συγκλονίσει τη ζωή του. Ο 64χρονος επαγγελματίας οδηγός νταλίκας χάνει και τον γιο του σε τροχαίο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφοριες το νεαρό τότε παιδί έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σήμερα ο 64χρονος, που όπως όλα δείχνουν, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκόολ, ευθύνεται για τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό μία γυναίκας η οποία βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Αττικού δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

«Είναι οικογενειάρχης, έχει παιδιά, μάλιστα έχει χάσει το ένα του παιδί σε αυτοκινητιστικό πριν οχτω χρόνια περίπου. Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του. Έχει χάσει και τον αδελφό του σε τροχαίο πριν πολλά χρόνια. Αν είχε πιει δεν τον ξέρω αλλά σίγουρα δεν συνήθιζε να οδηγάει έχοντας πιει αλκοόλ, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είναι από τους καλύτερους οδηγούς που γνωρίζω εγώ. Δεν έχω μιλήσει με την οικογένειά του, τώρα οι άνθρωποι περνούν δύσκολα», είπε στο protothema.gr συγγενικό του πρόσωπο.

Ο 64χρονος κρατείται έως αυτή την ώρα στο Ά Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής οπου διενεργείται προανάκριση. Όπως σημείωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του στο protothema.gr, κ. Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος βρέθηκε και στο σημείο του φονικού τροχαίου: «Υπάρχουν θέματα υπαιτιότητας του οδηγού και υπάρχει συγχρόνως ένα κορυφαίο θέμα ασφάλειας: Η Πολιτεία φέρει τεράστια ευθύνη, δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες στο σημείο του δυστυχήματος». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...