Πολεμική αεροπορία

Mirage 2000: Τα μυστήρια της πτώσης που προκαλούν σενάρια

Με την έρευνα και διάσωση του πιλότου του Mirage 2000-5, 9 μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου να συνεχίζεται, όλοι προσπαθούν να δώσουν μια πρώτη λογική απάντηση για τη πτώση του αεροσκάφους.

Αν η πτώση είχε γίνει κατά τη διάρκεια της αποστολής του αεροσκάφους πολλά λογικά ενδεχόμενα θα μπορούσαν να συζητηθούν ήδη. Όμως ότι έγινε, έγινε κατά τη διάρκεια της επιστροφής του ζεύγους των δύο Mirage 2000-5 στη Σκύρο.

Ο δεύτερος πιλότος του ζευγαριού των Mirage 2000-5 προσγειώθηκε πριν από λίγο στη Σκύρο. Οι πληροφορίες λένε ότι ανέφερε πως έχασε το “ζευγάρι” του τελείως ξαφνικά. Δεν υπάρχει ακόμη καμία πληροφορία για αναφορά βλάβης ή οποιουδήποτε άλλου προβλήματος. Αυτό κάνει ακόμη πιο ανεξήγητο το συμβάν.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι το Mirage 2000-5 πετούσε σε ύψος μεταξύ 6 και 7.000 ποδών. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές. Κι αυτά τα δεδομένα περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τη κατάσταση.

Δεν είναι το πρώτο ανεξήγητο αεροπορικό συμβάν. Ωστόσο λόγω του κλίματος που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά όλος ο κόσμος έβαλε με το μυαλό του τα χειρότερα.

Οι Τούρκοι έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά να ανακοινώσουν ότι δεν υπήρχε κανένα αεροσκάφος τους στη περιοχή της πτώσης.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...