Κοινωνία

6 μήνες μετά τον θάνατο του άντρα της βρήκε αυτό γραμμένο κάτω απ’το τραπέζι - Μόλις το διάβασε, ξέσπασε σε λυγμούς!

Ένας αγαπημένος σύζυγος και πατέρας πέθανε το Φεβρουάριο του 2016 σε ηλικία 51 ετών από ρήξη αρτηρίας.

Ήταν ένας έμπειρος ξυλουργός και έτσι κατασκεύασε μετά χαράς ένα πάγκο εργασίας για τη σύζυγό του Μπέκα για να ασχολείται με τις χειροτεχνίες της.

Στους επόμενους μήνες που ακολούθησαν το θάνατο του πατέρα του, ο γιος του παρατήρησε ότι ένα από τα πόδια του πάγκου είχε σπάσει, και έτσι προσπάθησε να το ενισχύσει με παραπάνω βίδες. “Στην πραγματικότητα ήταν πατριός μου, αλλά καθώς δεν γνώρισα ποτέ τον βιολογικό μου πατέρα, ήταν ο μοναδικός και καλύτερος πατέρας που είχα ποτέ,” εξομολογείται ο γιος του.

Όταν αναποδογύρισε τον πάγκο εργασίας, παρατήρησε κάτι γραμμένο με κόκκινο μαρκαδόρο στο εσωτερικό του. Διαβάζοντας τα λόγια, συγκλονίστηκε.

Ήταν ένα μυστικό σημείωμα από τον πατέρα του απευθυνόμενο προς τη μητέρα του. Το είχε γράψει πριν πεθάνει, αλλά είναι άγνωστο πότε.

Το σημείωμα γράφει:

«Σ’ αγαπώ Μπέκα.

Όποια μέρα και να είναι, ελπίζω να είναι καλή μέρα. Ο Θεός απάντησε πραγματικά στις προσευχές μου τη μέρα που μου έδωσε εσένα. Ξέρω ότι αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες που θα έχω ποτέ, και χαίρομαι που ανήκεις σε αυτές.

Δεν είμαι σίγουρος αν το δεις ποτέ αυτό, απλά να ξέρεις ότι σε αγαπώ τόσο πολύ. Αν θέλω ένα πράγμα από τη ζωή, είναι να είμαι εξίσου καλός, όσο είσαι εσύ σε μένα. Αν μπορέσω να το κάνω αυτό, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Γη.

Σε αγαπώ πολυαγαπημένη μου. – Μέισον

Όταν βρήκε το μυστικό σημείωμα του πατέρα του, το έδειξε στη μητέρα του. Εκείνη φυσικά ήταν πολύ συγκινημένη. Η ανακάλυψη ήταν έντονα συναισθηματική και γλυκόπικρη.

Για να διατηρήσει το σημείωμα, το κορνίζωσε. Η συγκινητική αυτή ιστορία, ενέπνευσε άλλους να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

Φαίνεται ότι το σημείωμα του Μέισον ταιριάζει τέλεια στη σχέση που είχε με τη γυναίκα του Μπέκα. Ο γιος του αναφέρει, “Δεν έχω δει ποτέ δύο ανθρώπους τόσο πολύ ερωτευμένους.”Μοιραστείτε την ιστορία τους με τους φίλους σας.

πηγή : fanpage.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ