Κοινωνία

Όταν έστειλε αυτή τη φωτογραφία στο ναυτικό άντρα της, την χώρισε αμέσως - Ο λόγος θα σας σοκάρει…


Είναι μια ιστορία που μοιράζουν όλες οι οικογένειες στρατιωτικών. Ανεξάρτητα από το πόσο δύο άνθρωποι αγαπιούνται, όταν ένας άνδρας ή γυναίκα υπηρεσίας εγκατασταθεί στο εξωτερικό, πρέπει να εγκαταλείψει την οικογένεια για μερικούς μήνες.

Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για τη σχέση. Όμως συχνά, τα ζευγάρια παραμένουν πιστά παρά τις δύσκολες συνθήκες. Οι άνθρωποι που εντάσσονται στον στρατό και τα μέλη της οικογένειάς τους, είναι συχνά άνθρωποι με αξία και πίστη.

Αλλά συμβαίνουν και άσχημα πράγματα. Κάτι τέτοιο, συνέβη όταν ένας Ναυτικός συνειδητοποίησε ότι η σύζυγός του ήταν άπιστη σε αυτόν, ενώ εκείνος αγωνιζόταν για την ελευθερία και την Αμερική.

θέλοντας να δει μια φωτογραφία της συζύγου του, ο Ναυτικός ζήτησε από ένα φίλο του να κάνει στη γυναίκα του μια απρόσμενη επίσκεψη. Και όταν το έκανε, έβγαλε μια φωτογραφία και την έστειλε στο εξωτερικό, στον σκληρά εργαζόμενο Ναυτικό.

Όμως, μόλις ο στρατευμένος έριξε μια καλή ματιά στην φωτογραφία, ήταν έτοιμος να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Η φωτογραφία, περιείχε αναμφισβήτητες αποδείξεις ότι η σύζυγός του δεν ήταν πιστή σε αυτόν. Εάν κοιτάξετε προσεκτικά τη φωτογραφία, μπορείτε να δείτε κάτι συγκλονιστικό. Ένα χέρι φαίνεται κάτω από το κρεβάτι.

Προφανώς, η γυναίκα του Ναυτικού έκρυβε έναν επισκέπτη από κάτω. Και όταν ο φίλος του έφτασε απροειδοποίητα, ο «επισκέπτης» κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι.

Μερικοί άνθρωποι υποπτεύονται ότι η φωτογραφία μπορεί να είναι αποτέλεσμα του Photoshop. Αλλά τα χαρτιά του διαζυγίου δεν λένε ψέματα. Ευτυχώς, ο ναυτικός έχει αποστασιοποιηθεί από την άπιστη σύζυγο.

Source: Wife Sends a Photo to her Marine Husband Abroad, then she’s divorced by internetroi

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...