Κυβέρνηση

Υφυπουργός Μεταφορών για την αναστολή της υπηρεσίας UberX: Είναι πειρατές

«Εάν θέλουν κάποιοι να κάνουν πειρατίες της δεκαετίας του '50 σε μια χώρα ιθαγενών, διαψεύδονται από την κυβέρνηση που παράγει νομιμότητα».

Αυτό δήλωσε το πρωί της Τρίτης στο ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης σχολιάζοντας την αναστολή της υπηρεσίας UberX στην Ελλάδα.

«Αυτό το πράγμα είναι παράνομο γιατί ήδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει κρίνει ότι η δραστηριότητα αυτή είναι παράνομη» πρόσθεσε ο κ. Μαυραγάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο «η Ελλάδα κάνει μια ρύθμιση που λέει ότι όποιος θέλει να κάνει διαδικτυακή διαμεσολάβηση θα ιδρύει υποκατάστημα στην Ελλάδα ή θα ιδρύει εταιρεία στην Ελλάδα και τότε θα ζητά άδεια από το υπ. Μεταφορών και θα συμβάλλεται με μεταφορείς».

«Αν ήταν απλώς μια διαδικτυακή υπηρεσία δεν θα παρενέβαινε στις τιμές αλλά η εταιρεία αυτή δεν ήθελε να την κάνει αυτή τη διαδικασία» πρόσθεσε ο κ. Μαυραγάνης.

«Αν διαρρηγνύεις σε επίπεδο φορολογικών νόμων το πνεύμα της Ελλάδας πρέπει ή να συμμορφωθείς ή να φύγεις» κατέληξε ο υφυπουργός Υποδομών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...