Κοινωνία

Υπαξιωματικός του στρατού στον Βόλο διακινούσε χασίς μαζί με τη σύντροφό του

Σε έρευνα στο σπίτι τους βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με 669,29 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 59 ναρκωτικά χάπια , καθώς 1.525 ευρώ από τις πωλήσεις ναρκωτικών

Τον «έφαγε» ο… έρωτας τον 31χρονο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών στη Νέα Ιωνία Βόλου μαζί με τη συνομήλικη σύντροφό του! Ο νεαρός άνδρας, που είναι μόνιμος υπαξιωματικός του στρατού, παρασύρθηκε από την 31χρονη, η οποία έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Εκείνη, άλλωστε, είχε μπει στο στόχαστρο των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών, που την ακινητοποίησαν μόλις βγήκε από το σπίτι στο οποίο συζεί τους τελευταίους μήνες με τον στρατιωτικό και βρήκαν πάνω της μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά χάπια. Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, εντοπίστηκαν διάφορες κρυψώνες μέσα στις οποίες υπήρχαν εννέα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 669,29 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 59 ναρκωτικά χάπια τα οποία είχαν προμηθευτεί με πλαστή ιατρική συνταγή.

Ακόμη, βρέθηκαν κρυμμένα 1.525 ευρώ από τις πωλήσεις ναρκωτικών. Ο 31χρονος, στον οποίο ανήκει το σπίτι, συνελήφθη ενώ επέστρεφε και οδηγήθηκε μαζί την σύντροφό του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και στον υπαξιωματικό επιπλέον για πλαστογραφία ιατρικής γνωμάτευσης. Ο στρατιωτικός οδηγήθηκε και στον ανακριτή συνοδεία στρατονόμων και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, ενώ κινδυνεύει με απόλυση από τον στρατό.

*** Όπου και να έψαχναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας που είχαν στοχοποιήσει έναν 59χρονο έμπορο στην περιοχή της Αγιάς, θα έβρισκαν ναρκωτικά! Τόσο πάνω του και στο σπίτι του, όσο και στο κατάστημά του και στον περιβάλλοντα χώρο του, βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με συνολική ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 755,3 γραμμαρίων, επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή, αλλά και οκτώ πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Ο 59χρονος, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν και 900 ευρώ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές