Αθλητισμός

Τσιτσιπάς: «Yπερήφανος που εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα σε όλον τον κόσμο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησε προσωπικό ρεκόρ, καθώς έκανε νέο άλμα 19 θέσεων και ανέβηκε για πρώτη φορά, στην καριέρα του, στο Νο 44 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι' αυτό το επταήμερο.

Ο 19χρονος πρωταθλητής έχει 1.106 βαθμούς και η «εκτόξευση» του οφείλεται στην εκπληκτική πορεία έως τον τελικό του Open της Βαρκελώνης, όπου ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ. Ο νεαρός πρωταθλητής ευχαρίστησε, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον κόσμο που τον υποστήριξε στην πορεία του μέχρι τον τελικό του Barcelona Open: «Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξη! Νιώθω περήφανος που εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα σε όλον τον κόσμο, και είμαι ειλικρινά ευγνώμων που κάθε μέρα έχω την ευκαιρία να κάνω μια καινούργια αρχή, ένα νέο βήμα και να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σας ευχαριστώ όλους θερμά!»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...