Κύπρος

Τραγωδία: 34χρονος έσφαξε τον πατέρα του με 7 μαχαιριές

"Παγωμένη" είναι η κοινή γνώμη από την νέα οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν γιος μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατέρα του, μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Κύπρου, στις 10:10 το βράδυ της Τετάρτης, λήφθηκε μήνυμα για τραυματισμένο πρόσωπο σε σπίτι στην Ορόκλινη. Συγκεκριμένα, η 82χρονη γιαγιά του 34χρονου ειδοποίησε ασθενοφόρο αναφέροντας ότι ο γιος της, Στηβ Ανδρέα Ιωάννου, 62 χρόνων είχε τραυματιστεί με μαχαίρι. Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον διακόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο άτυχος 62χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Το θύμα έφερε, σύμφωνα με τους γιατρούς, τραύματα που είχαν προκληθεί από μαχαίρι, στην αριστερή μεσαία μασχαλιαία γραμμή, στο αριστερό πλαϊνό θωρακικό τοίχωμα, στο αριστερό ισχίο, και στο κάτω μέρος της πλάτης.

Στη σκηνή μετέβησαν ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Λάρνακας και ο Υπεύθυνος του Σταθμού Ορόκλινης. Ακολούθως μέλη της δύναμης αφού εξασφάλισαν μαρτυρία εναντίον του 34χρονου γιου Τζόρτζ Στήβεν Ιωάννου προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του.

Ο 34χρονος μετά το φονικό, διέφυγε από την οικία πεζός και γύρω στις 2 τα ξημερώματα εντοπίστηκε στην περιοχή της Ορόκλινης να περιπλανιέται πεζός.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 82χρονης, μεταξύ πατέρα και γιου είχε προηγηθεί λογομαχία, έπειτα από την οποία οι δυο πιάστηκαν στα χέρια και στην συνέχεια ο 34χρονος επιτέθηκε στον πατέρα με μαχαίρι χτυπώντας τον στο στήθος, στα πλευρά και στην πλάτη, και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο.

Ο 34χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή τα τελευταία χρόνια, πριν το 2015, οπότε ήρθε από την Αγγλία στην Κύπρο με την οικογένεια του. Πατέρας και γιος άρχισαν να διαπληκτίζονται με αφορμή την άρνηση του 34χρονου να λάβει τα φάρμακα του, με αποτέλεσμα ο καβγάς να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Μετά την σύλληψη του, ανακρινόμενος ο 34χρονος παραδέχθηκε προφορικά την διάπραξη του εγκλήματος ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς που είχε πετάξει το φονικό μαχαίρι, το οποίο παραλήφθηκε από την αστυνομία.

Μέχρι στιγμής δεν έγινε κατορθωτό να ληφθεί γραπτή κατάθεση από τον 34χρονο καθώς αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο ούτως ώστε να αποφασιστεί πότε θα είναι σε θέση να ανακριθεί. O 34χρονος τέθηκε υπό 8ημερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...