Ελληνοτουρκικά

Τουρκική προπαγάνδα - Επιμένει ο Τούρκος αντιπρόεδρος: Πήγαν και ύψωσαν την σημαία και εμείς την κατεβάσαμε

Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα στο Αιγαίο, λέει ο Μπεκίρ Μποζντάγ

Επιμένει η Τουρκία ότι κατέβασε την ελληνική σημαία από τη νησίδα Ανθρωποφάγος.

Μόλις ολοκληρώθηκε το υπουργικό συμβούλιο της τουρκικής κυβέρνησης, που ενέκρινε την παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης για τη χώρα, ο αντιπρόεδρος, Μπεκίρ Μποζντάγ, δήλωσε: «Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα στο Αιγαίο», για να προσθέσει: «Πήγαν και ύψωσαν τη σημαία κι εμείς την κατεβάσαμε».

Επιμένει η Τουρκία ότι κομάντο της κατέβασαν την ελληνική σημαία στο Μικρό Ανθρωποφαγο, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ. 

«Η Τουρκία δε θα επιτρέψει τετελεσμένα στο Αιγαίο. Εκείνοι ύψωσαν τη σημαία κι εμείς την κατεβάσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μποζντάγ μετά τη λήξη του υπουργικού συμβουλίου.

Η Τουρκία και η Ελλάδα είναι δύο γειτονικές χώρες. Εμείς ευχόμαστε να συνεχισουμε τις σχέσεις καλής γειτονίας. Οι καλές σχέσεις ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα είναι προς το συμφέρον και των δύο χωρών. Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει τετελεσμένα γεγονότα στο Αιγαίο», σημείωσε.

 

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, μάλιστα, επέκρινε «κάποιους υπουργούς» στην Ελλάδα, οι οποίοι κάνουν προκλητικές δηλώσεις, «με το βλέμμα στην εσωτερική πολιτική σκηνή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...