Κύπρος

Τα βρετανικά Tornado ετοιμάζονται για απογείωση - Φωτορεπορτάζ από το Ακρωτήρι Κύπρου την ώρα της επιχείρησης στη Συρία

Πλάνα και εικόνες από την προετοιμασία στις Βάσεις Ακρωτηρίου την ώρα της επιχείρησης στη Συρία δημοσιεύει το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.

Δύο από τα τέσσερα RAF Tornados προετοιμάζονται για απογείωση από το Ακρωτήρι.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο που συνοδεύει το φωτογραφικό υλικό, οι «Βασιλικές αεροπορικές δυνάμεις και τα Tornado απογειώθηκαν σήμερα από τη Βάση Ακρωτηρίου προκειμένου να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις στη Μ.Ανατολή».

«Τα Tornado που απογειώθηκαν από την 31η Μοίρα υποστηρίζονταν από ένα αεροσκάφος τύπου Voyager».

 

«Στις 02.00 ώρα Βρετανίας, οι Βρετανικές δυνάμεις ενώθηκαν με τους συμμάχους για να πλήξουν τις συριακές εγκαταστάσεις που εμπλέκονταν στη χρήση χημικών όπλων», προστίθεται.

«Εφαρμόστηκε πολύ προσεκτική ανάλυση προκειμένου να προσδιοριστεί το πού πρέπει να στοχεύσουμε καλύτερα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων μόλυνσης της γύρω περιοχής», συμπληρώνεται.

https://www.youtube.com/watch?v=w7hPMEh7v8g

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...