Πολιτική

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο, βαρύτατες οι ευθύνες της Κυβέρνησης: Τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη

Στις 11:30 θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος της δολοφονίας του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, που έχασε τη ζωή του από τα πυρά ένοπλων ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου.

Η κηδεία του 52χρονου, που έχασε τη μάχη για τη ζωή την Παρασκευή 20 Απριλίου, θα γίνει στην Άνδρο. Ο επιχειρηματίας νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» και πριν από λίγες ημέρες είχε παρουσιάσει οίδημα στον εγκέφαλο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, χωρίς όμως μέχρι σήμερα οι έρευνες να έχουν αποδώσει καρπούς.

Για το θλιβερό γεγονός του θανάτου του 52χρονου εξέδωσε ανακοίνωση το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία, με την οποία εξέφρασαν «την οδύνη τους για το θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

«Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...