Κοινωνία

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα δύο άτομα μετά από φωτιά από φιάλη υγραερίου

Στο Νοσοκομείο Χανίων, με εγκαύματα στα πρόσωπο και στα χέρια διεκομίσθησαν δύο ηλικιωμένοι ηλικίας 74 και 68 χρονών, έπειτα από την εκδήλωση φωτιάς σε αποθήκη με μελισσοκομικό εξοπλισμό, στο Καστέλι Κισάμου.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με πληροφορίες ξέσπασε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, μετά από διαρροή υγραερίου ενώ χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστών που έσπευσαν με 3 οχήματα και έξι πυροσβέστες αποφεύχθησαν τα χειρότερα, δηλαδή ενδεχόμενη έκρηξη.

Η 68χρονη γυναίκα φέρει σοβαρότερα εγκαύματα στα χέρια καθώς όταν αντιλήφθηκε τη φωτιά προσπάθησε να βγάλει έξω από την αποθήκη τον άντρα της, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Στο τόπο του συμβάντος έσπευσαν πυροσβέστες, όπου κατάφεραν και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά καθώς και ασθενοφόρα για την μεταφορά του ζευγαριού στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εγκαύματα που υπέστησαν οι δύο τραυματίες είναι α' και β' βαθμού και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...