Κύπρος

Σοκαριστικό: Νυφίτσα “βολτάρει” σε παιδότοπο δίπλα σε παιδιά - Bίντεο

Ένα σοκαριστικό και συνάμα αηδιαστικό βίντεο έφτασε σήμερα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του PafosPress.com απο γονείς οι οποίοι έντρομοι ενώ βρίσκονταν στο Δημοτικό Πάρκο Δασούδι στην Πάφο κινηματογράφησαν με το κινητό τους τλέφωνο “τρωκτικό να κόβει στην κυριολεξία βόλτες” στον παιδότοπο, ελάχιστα εκατοστά δίπλα απο το σημείο που έπαιζαν μικρά παιδιά.

Με τη βοήθεια της Τεχνολογίας, αν και το βίντεο τραβήχθηκε απο μακρινή απόσταση και με κινητό τηλέφωνο, βάλαμε σε επανάληψη και αργή κίνηση την πορεία απομάκρυνσης του τρωκτικού για να μπορέσετε να διαπιστώσετε του λόγου τ’ αληθές. Μάλιστα στο βίντεο το οποίο έχουμε στην κατοχή μας ακούγονται να παίζουν και να διασκεδάζουν μικρά παιδιά.

Πέραν του ότι ένα τρωκτικό, νυφίτσα κατά την Κυπριακή, μπορεί να εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια των παρευρισκομένων, μπορεί να καταστεί ακόμη πιο επικίνδυνο αν ο μη γένοιτο βρεθεί ανάμεσα σε μικρά παιδιά, ή ακόμη χειρότερα σε κάποιο παιχνίδι και δαγκώσει ένα μωρό.

Το βίντεο έφτασε στο PafosPress.com, όπως αναφέραμε και πιο πάνω απο γονείς, με την εξής υποσημείωση: “Καλημέρα σας στο πάρκο Δασουδι είναι γεμάτο νυφιτσες εκεί που παίζουν τα μωρά μας.

Κάποιος πρέπει να ρθει να δει και να βάλει ποντικοφάρμακα. Πως μπορούμε να φέρνουμε τα παιδιά μας να παίζουν. Αν μπορείτε να κάνετε κάτι σας ευχαριστώ”.

Αλήθεια θα άφηνε κανείς τα παιδιά του ή τα εγγόνια του απο το Δήμαρχο ή τους Δημοτικούς Συμβούλους να παίζουν σε τέτοιες συνθήκες;

Τα σχόλια δικά σας…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=28&v=QE6Vl4XP0OE

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...