Κοινωνία

Σοκάρουν οι μαρτυρίες των συμμαθητών του 16χρονου που πέθανε για μια φωτογραφία - "Ήταν φρικιαστικό, πολλά παιδιά λιποθύμησαν" - [Βίντεο]

«Ήταν φρικιαστική εικόνα, τον είδα κιόλας και δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες τόνισε συμμαθητής του 16χρονου που έχασε τη ζωή του πέφτοντας από ύψος 60 μετρων στο λόφο Σελεπίτσαρι στο Κερατσίνι, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ε και την εκπομπή Tatiana Live.

«Πολλά παιδιά που τον είδαν δεν άντεξαν και λιποθύμησαν, ενώ άλλα ήταν ένα βήμα πριν την κρίση πανικού, ήταν πάρα πολύ άσχημα εικόνα» προσθέτει ο φίλος του 16χρονου. Περιγράφοντας το περιστατικό είπε πως «ανέβηκαν στο βουνό πέντε παιδιά. Ένα από αυτά ήταν στη γωνία του βράχου και πήγε να τον βγάλει φωτογραφία. Τότε ο βράχος κόπηκε και έπεσε κάτω. Το ΕΚΑΒ όταν έφτασε προσπάθησε να τον σώσει αλλά οι γιατροί δεν τα κατάφεραν» σημειώνει.

Πάντως ο 16χρονος δεν ήταν ο μοναδικός που ήθελε να βγάλει φωτογραφία στο συγκεκριμένο σημείο. Σύμφωνα με την εκπομπή Tatiana Live και άλλα παιδιά έχουν βρεθεί στο σημείο για να φωτογραφηθούν. Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί την Τρίτη το μεσημέρι. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Πειραιά και η ταφή του στο νεκροταφείο Σχιστού. Τέλος με απόφαση του δήμου Κερατσινίου, το σχολικό συγκρότημα που βρίσκεται κάτω από τον λόφο Σελεπίτσαρι θα παραμείνει κλειστό για να μπορέσουν οι μαθητές να παραστούν στην κηδεία του ανήλικου μαθητή.

Δείτε το βίντεο του Ε:

https://www.youtube.com/watch?v=KyJpQRaOIBY

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...