Κόσμος

«Σλαβική Αδελφότητα 2018»: Η απάντηση της Ρωσίας στους επεκτατισμούς του ΝΑΤΟ (βίντεο)


Ρωσία, Σερβία και Λευκορωσία ενώνονται στρατιωτικά σε κοινές ασκήσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους.
Αξιωματούχοι από τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας, της Σερβίας και της Λευκορωσίας, κατέληξαν σε συμφωνία σχετικά με τους στόχους της επερχόμενης κοινής στρατιωτικής τους άσκησης «Σλαβική Αδελφότητα 2018», σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, οι ειδικοί συμφώνησαν σχετικά με το θέμα των επικείμενων ασκήσεων», αναφέρει το ρωσικό υπουργείο σε ανάρτησή του.

Κατά την συνάντηση, που έγινε στο θέρετρο Νοβοροσιίσκ στη Μαύρη Θάλασσα, οι τρεις πλευρές συμφώνησαν ακόμα για τον τόπο και το χρονοδιάγραμμα μιας διάσκεψης, κατά την οποία θα καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το συντονισμό των δυνάμεων και θα εγκρίνουν το σενάριο της άσκησης.

Η άσκηση «Σλαβική Αδελφότητα 2018» θα πραγματοποιηθεί στο Νοβοροσιίσκ τον Ιούνιο.

Στην προηγούμενη άσκηση είχαν λάβει μέρος αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας, δυνάμεις των Ειδικών Δυνάμεων της Λευκορωσίας και Ειδικές Δυνάμεις της Σερβίας.

Διεξήχθη στο εκπαιδευτικό πεδίο Μπρέστσκι στη Λευκορωσία στις 6 Ιουνίου 2017.
https://www.youtube.com/embed/5rFrgp2iw4c

el.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...