Κοινωνία

Σε εξέλιξη η έρευνα για διακινητή που εγκατέλειψε όχημα με μετανάστες στην Πιερία

Δέκα μετανάστες από το Μπαγκαντές, οι οποίοι δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και είχαν μπει, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, παράνομα στη χώρα εντόπισαν αστυνομικοί στην Πιερία.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο την Αστυνομία, τα ξημερώματα, επί της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αιγινίου Πιερίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας εντόπισαν όχημα ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε σε έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια, ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή. Οι αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό των επιβαινόντων, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν οι δέκα μετανάστες, που είχαν ως προορισμό την Αθήνα.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του διακινητή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...