Περιβάλλον

Ρινοκεράκι με... τσαμπουκά προστατεύει τη μαμά του από τους «κακούς ανθρώπους» (βίντεο)


Ό,τι του λείπει σε μπόι το αναπληρώνει και με το παραπάνω σε τσαγανό.

Ο λόγος για ένα τρισχαριτωμένο ρινοκεράκι που καταγράφηκε πρόσφατα από την κάμερα εθελοντών κτηνιάτρων να δίνει πραγματική μάχη για να προστατεύσει τη μάμά του, όταν εκείνη τραυματίστηκε και βρέθηκε στο έλεος των «κακών ανθρώπων».

Ο μικρούλης ρινόκερος δεν μπορούσε να καταλάβει ότι οι κτηνίατροι που προσέγγισαν την τραυματισμένη στο πόδι μαμά του ήθελαν απλώς να τη βοηθήσουν. Έτσι άρχισε τις... κουτουλιές, θέλοντας να δείξει ότι όσο βρίσκεται στο πλάι της, κανείς δεν μπορεί να της κάνει κακό.

Ο κτηνίατρος που εμφανίζεται στο βίντεο καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να συνεχίσει τη δουλειά του, καθαρίζοντας το τραύμα της μαμάς ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να απωθήσει με το χέρι του τις αλεπάλληλες «κρούσεις» του γιου της. Ευτυχώς για τον ίδιο, το κέρατο στο κεφάλι του μικρούλη «τσαμπουκά» δεν έχει ακόμα αναπτυχθεί και έτσι οι επιθέσεις είναι ανώδυνες και... ξεκαρδιστικές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές