Εκκλησία

Ράγισαν και οι πέτρες στην εξόδιο ακολουθία του π. Θωμά Τσώη - Λιποθυμικό επεισόδιο ιερέα

Κοσμοπλημμύρα αυτή την ώρα στην Εξόδιο Ακολουθία του αγαπημένου ιερέα, π. Θωμά Τσώη στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατησίων.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του αγαπημένου ιερέα από τις 11 και μισή οπότε και κατέφθασε στον Ιερό Ναό.

Θλίψη στην οικογένεια αλλά και στους απλούς πιστούς που προσήλθαν να αποτίσουν φόρο τιμής και να συλληπηθούν τους δικούς του ανθρώπους.

Δεκάδες ήταν τα στεφάνια από όλους τους ανθρώπους που βοήθησε στη ζωή του ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί επώνυμοι, όπως ο τραγούδιστής Νίκος Οικονομόπουλος, με τον οποίο είχαν αρκετά στενή σχέση και ο μακαριστός ιερέας τον βοηθούσε πάντοτε σε ό,τι προβλήματα και αν είχε.

Ένα λυπηρό περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγο, όπως μας πληροφόρησαν είναι απαραίτητη ανάγκη να προσέλθει στο Ιερό ένας γιατρός γιατί έχασε τις αισθήσεις του ένας εκ των Ιερέων.

Ευχόμαστε ειλικρινά να είναι κάτι περαστικό και όχι κάτι σοβαρό.

Ο π. Θωμάς ήταν γνωστός για το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο, στην ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη περιοχή της Αθήνας όπου υπηρετούσε.

Ράγισαν και οι πέτρες στην Εξόδιο Ακολουθία του π. Θωμά Τσώη-Λιποθυμικό επεισόδιο ΙερέαΡάγισαν και οι πέτρες στην Εξόδιο Ακολουθία του π. Θωμά Τσώη-Λιποθυμικό επεισόδιο ΙερέαΡάγισαν και οι πέτρες στην Εξόδιο Ακολουθία του π. Θωμά Τσώη-Λιποθυμικό επεισόδιο ΙερέαΡάγισαν και οι πέτρες στην Εξόδιο Ακολουθία του π. Θωμά Τσώη-Λιποθυμικό επεισόδιο Ιερέα

Ράγισαν και οι πέτρες στην Εξόδιο Ακολουθία του π. Θωμά Τσώη-Λιποθυμικό επεισόδιο Ιερέα

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ