Εθνικά θέματα

Π. Καμμένος: «Ζούμε σε συνθήκες που συναντώνται μόνο σε πόλεμο» - «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα»

Για την τουρκική επιθετικότητα αλλά και για τα όσα λένε οι Τούρκοι για τον ίδιο αναφέρθηκε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας σε δημοσιογράφους από το Τατόι όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει στο συνέδριο για την αεροπορική ισχύ. 

Ο κ. Καμμένος είπε ότι από το 1974 οι Τούρκοι αποφάσισε να παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο. Μίλησε για νεκρούς ήρωες αλλά και για συνθήκες που συναντώνται μόνο σε πόλεμο.

«Οταν έχουμε νεκρούς ήρωες οι οποίοι πέφτουν στο καθήκον γιατί εκπαιδεύονται ασκούνται αλλά και ουσιαστικά πετούν οι πιλότοι διαφυλάσσοντας την εθνική κυριαρχία εμπλεκόμενοι σε αναχαιτίσεις αυτές είναι ενέργειες που συναντώνται μόνο σε πόλεμο ή τουλάχιστον έχουν τις συνθήκες πολέμου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Και συνέχισε: «Δεν μιλάμε για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει ξεκινήσει από το 1974 όταν αποφάσισε η Τουρκία να παραβιάζει τον εθνικό εναέριο χώρο. 

Εμείς, αυτό που κάνουμε είναι σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και σεβόμενοι το δικαίωμα προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας να αναχαιτίζουμε ό,τι μπαίνει στον δικό μας εναέριο χώρο και να προσγειωνόμαστε τελευταίοι. 

Θέλω να συγχαρώ την Πολεμική μας Αεροπορία γι’ αυτό το τεράστιο επίτευγμα. Αυτό όμως έχει κόστος. Νέους ανθρώπους οι οποίοι εγκαταλείπουν οικογένειες και παιδιά».

Ο κ. Καμμένος όταν ρωτήθηκε για τα όσα λέγονται για εκείνον από τους Τούρκους, είπε: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ μ’ εμένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=JCLpZy20xWk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...