Πολιτική

Π. Ηλιόπουλος: Βάζουν τους Πεζοναύτες να καθαρίσουν τη «Μόζα» για να εγκατασταθούν Αφγανοί και Πακιστανοί!

Ερώτηση κατέθεσε η Χρυσή Αυγή, μέσω του βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλου και του βουλευτή Β’ Αθηνών Ηλία Παναγιώταρου, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το ότι προορίζεται η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών να προετοιμάσει το χώρο της “Μόζας Α.Ε” για να εγκατασταθούν μετανάστες!

Σύμφωνα με σχετική απόφαση, στις πρώην εκθεσιακές εγκαταστάσεις γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων που βρίσκεται στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Βόλου – Λάρισας, ιδιοκτησίας της εταιρείας Μόζας Α.Ε, προκρίνεται η προσωρινή «φιλοξενία» 500 περίπου «προσφύγων» και μεταναστών, από το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Πληροφορίες λοιπόν ανέφεραν ότι για να καθαριστεί ο χώρος και να προετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις για τη δημιουργία του νέου HOT SPOT, κλήθηκε η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών του Ε.Σ., προκειμένου να συνδράμει στις «εργασίες» αποκατάστασης του χώρου.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ρωτούν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας αν αληθεύει η ανωτέρω πληροφορία και αν ναι, γιατί και με ποια κριτήρια επιλέγει η ηγεσία του Υπουργείου να «χρησιμοποιήσει» τη Στρατηγική Εφεδρεία της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, ειδικά την εποχή που η προκλητική στάση της Τουρκίας συντηρεί και αυξάνει το πολεμικό ‘’κλίμα’’ σε Αιγαίο και Έβρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές