Πολιτική

Πολιτική πρωτοβουλία ετοιμάζει η Κατερίνα Παπακώστα! - Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις

Η Κατερίνα Παπακώστα φαίνεται ότι ετοιμάζει νέα πολιτική πρωτοβουλία, λίγους μήνες μετά τη διαγραφή της από την Νέα Δημοκρατία, έπειτα από μια σειρά διαφοροποιήσεων.

Άλλωστε μόνο τυχαίες δεν μπορούν να θεωρηθούν οι επιθέσεις που εξαπολύει το τελευταίο διάστημα κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προτάσσοντας κυρίως «κοινωνικά θέματα».

Την απόφασή της για ίδρυση νέας πολιτικής πρωτοβουλίας ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, η ανεξάρτητη βουλευτής μέσω Twitter.

Αποκάλυψε μάλιστα και το όνομα που θα έχει ο σχηματισμός, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Ανάσταση στην Μακεδονία. Από εδώ ξεκινά το Ν.Ε.Ο..."

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η ανακοίνωση της νέας πολιτικής πρωτοβουλίας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Η επιλογή της να προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις από τη Θεσσαλονίκη έχει έναν συμβολισμό. Πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν πως η βουλευτής θεωρεί ότι η κοινωνία της Βόρειας Ελλάδας αισθάνεται ξεχασμένη από το αθηνοκεντρικό κράτος και οι πολίτες θέλουν κάποιον που να ενδιαφέρεται στην ουσία για τα προβλήματά τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ