Κόσμος

Πανικός στον αέρα: Aεροσυνοδός προσπαθούσε να…«κολλήσει» παράθυρο (βίντεο)

Την τρομακτική στιγμή που μία αεροσυνοδός της Air India προσπαθεί να φτιάξει με τα χέρια της το παράθυρο του αεροσκάφους που έχει αποκολληθεί κατέγραψε με το κινητό του ένας από τους επιβάτες, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Independent, η σκηνή που καταγράφεται στο βίντεο είναι η συνέπεια εξαιρετικά έντονων αναταράξεων στην πτήση από το Αμριτσάρ στο Δελχί, που κράτησαν πάνω από 15 λεπτά και έκαναν τους επιβάτες να ουρλιάζουν κυριολεκτικά από τον τρόμο.

Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των αναταράξεων και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.

Στο βίντεο, φαίνεται μεταξύ άλλων, η αεροσυνοδός να προσπαθεί να στερεώσει το πλαίσιο του παραθύρου που έχει ξεκολλήσει. Στη συνέχεια, η ίδια αεροσυνοδός προσπαθεί να καθησυχάσει τη γυναίκα που κάθεται δίπλα στο σπασμένο παράθυρο, η οποία είναι εμφανώς ταραγμένη.

Όπως μεταδίδουν οι Times of India, αιτία των έντονων αναταράξεων που ταλαιπώρησαν τους επιβάτες της 30λεπτης πτήσης τουλάχιστον για το μισό της διάρκειάς της ήταν η κακοκαιρία.

Το γεγονός ότι έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου συνέβαλε στον πανικό και η αποκόλληση του παραθύρου ήταν το «τελειωτικό χτύπημα» για την ψυχραιμία των επιβατών.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε τα εξής μετά την προσγείωση:

«Οι αναταράξεις της πτήσης AI 462 ήταν αρκετά έντονες, με αποτέλεσμα το κεφάλι ενός επιβάτη που καθόταν χωρίς να έχει δεμένη τη ζώνη του να χτυπήσει στο πάνω μέρος της καμπίνας. Το άτομο αυτό τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Δύο ακόμη άτομα είχαν μικροτραυματισμούς. Το εσωτερικό πλαίσιο ενός παραθύρου αποκολλήθηκε. Το εξωτερικό τζάμι δεν έσπασε και δεν υπήρξε αποσυμπίεση του θαλάμου».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη μόλις λίγα 24ωρα μετά το θάνατο μιας 43χρονης Αμερικανίδας, η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια πτήσης όταν το παράθυρό της έσπασε από έκρηξη του κινητήρα και τη «ρούφηξε» έξω.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...