Κόσμος

Ο 20χρονος που επέζησε από επιθέσεις αρκούδας, καρχαρία και φιδιού - Η απίστευτη ιστορία του

Τυχερός δηλώνει ο 20χρονος Ντίλαν Μακ Γουίλιαμς, ο οποίος μέσα σε τέσσερα χρόνια έχει επιζήσει επιθέσεων από άγρια ζώα, οι οποίες συνήθως είναι φονικές.

«Είναι τρελό αυτό που μου έχει συμβεί. Δεν πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερός αλλά τουλάχιστον είμαι τυχερός όταν βρίσκομαι σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις» αναφέρει ο ίδιος.

Το πρώτο περιστατικό ήταν όταν πριν τρία χρόνια ο νεαρός κλώτσησε έναν κάκτο ενώ περπατούσε στη Γιούτα.

Στη σκιά του φυτού βρισκόταν ένας κροταλίας, ο οποίος τον δάγκωσε.

«Ευτυχώς το δηλητήριο που πέρασε ήταν λίγο σε ποσότητα και έτσι μόνο αρρώστησα για ορισμένες ημέρες» λέει τώρα ο ΜακΓουίλιαμς.

Δεύτερη σε σειρά ήταν η αρκούδα. Του επιτέθηκε κατά τη διάρκεια κάμπινγκ. «Μου άρπαξε το πίσω μέρος του κεφαλιού. Εγώ αντιστάθηκα και άρχισα να βάζω τα δάχτυλα μου στα μάτια της. Τελικά κατάφερα να ξεφύγω» αναφέρει. Γλίτωσε με μόλις 9 ράμματα και έναν οξύ πονοκέφαλο.

Τέλος, ήταν η σειρά του καρχαρία, ο οποίος επιτέθηκε την ώρα που ο νεαρός έκανε σερφ.
«Είδα τον καρχαρία από κάτω μου. Ξεκίνησα να τον κλωτσάω - τον χτύπησα τουλάχιστον μια φορά - και κολύμπησα όσο πιο γρήγορα μπορούσα» σημείωσε.
Παρά το γεγονός ότι ο καρχαρίας τον είχε δαγκώσει στο πόδι ο ίδιος από την ένταση της στιγμής δεν το κατάλαβε αμέσως.

Όπως δηλώνει, απλά βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή: «Δεν κατηγορών τον καρχαρία, δεν κατηγορώ την αρκούδα, δεν κατηγορώ τον κροταλία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...