Πολιτική

Ο Καμμένος αιφνιδιάζει - τετ α τετ με Φαήλο Κρανιδιώτη και Κατερίνα Παπακώστα

Συναντήσεις που θα σχολιαστούν ποικιλοτρόπως και δίνουν τροφή σε σενάρια για πολιτικά "ανοίγματα" έχει σήμερα ο Πάνος Καμμένος. Πέρασε πρώτος την πύλη του Πενταγώνου για συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ακολουθεί η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα.

"Στα εθνικά θέματα πρέπει να φοράμε εθνική φανέλα" δήλωσε στους δημοσιογράφους προσερχόμενος σε συνάντηση - έκπληξη με τον Πάνο Καμμένο ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης, άλλοτε συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά.

Η συνάντηση προκαλεί αίσθηση, καθώς οι σχέσεις Καμμένου - Κρανιδιώτη υπήρξαν επιεικώς συγκρουσιακές στο πρόσφατο παρελθόν, ενώ η χρονική στιγμή αποτελεί ένα επιπλέον σημαντικό στοιχείο, την ώρα που το "θερμόμετρο" στα ελληνοτουρκικά χτυπά "κόκκινο", ενώ στο Σκοπιανό είναι δεδομένη η πρόθεση των ΑΝΕΛ να διαχωρίσουν τη θέση τους από τους χειρισμούς Κοτζιά στη διαπραγμάτευση για το ονομα.

Το τετ α τετ Καμμένου με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και το ραντεβού που ακολουθεί εντός της ημέρας με την Κατερίνα Παπακώστα δημιουργούν την αίσθηση ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ίσως επιχειρεί "ανοίγματα" σε πρόσωπα που εμφανίζονται δυσαρεστημένα με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Η Κ.Παπακώστα κοντά στον Ευ.Αντώναρο

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η πληροφορία για την αιφνιδιαστική κίνηση του Πάνου Καμμένου να υποδεχθεί στο υπουργείο την πρώην βουλευτή της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα.

Η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα

Η κυρία Παπακώστα μόλις χθες επιβεβαίωσε ότι κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Ευάγγελο Αντώναρο - δηλαδή κόντρα σε βασικές επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ίδια κάνει λόγο για απομάκρυνση της ΝΔ από τον χώρο της "κοινωνικής κεντροδεξιάς", ενώ ο άλλοτε κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος έχει δηλώσει ότι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο - θεωρώντας ότι το έχει ήδη πράξει ο κύριος Μητσοτάκης μέσω επιλογών του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...