Ελληνοτουρκικά

Ο θείος του λοχία Κούκλατζη: Ας προσευχηθούμε όλοι να γυρίσουν τα παιδιά (βίντεο)

Τις ευχές όλων ζητά ο θείος του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, που κρατείται με τον συνάδελφό του στις φυλακές Αδριανούπολης. Ο ίδιος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τόνισε ότι έχουν ανάγκη τις ευχές όλων των ανθρώπων και παρότρυνε τους πάντες αυτές τις άγιες μέρες να ζητήσουν με πίστη την επιστροφή των δύο στρατιωτικών μας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συγκινητική κίνηση των παικτών της ΑΕΚ, οι οποίοι υπέγραψαν μια φανέλα της ομάδας και την έστειλαν στον λοχία Κούκλατζη, ο οποίος είναι οπαδός του «δικεφάλου».

«Σίγουρα αυτή η ενέργεια θα ενισχύσει το ηθικό του» είπε ο θείος του, ο οποίος τόνισε ότι θα δοθεί η φανέλα τη Μεγάλη Παρασκευή, όταν και είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των παιδιών με τους γονείς τους.

Σήμερα πάντως αναμένεται τηλεφωνική επικοινωνία των οικογενειών με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι έχουν ανάγκη από ψυχολογική στήριξη.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ