Κύπρος

Ο «εγκέφαλος» του φονικού στην Κύπρο με την Τζούλια Αλεξανδράτου

Επαφές με ανθρώπους της νύχτας και τους κύκλους της σόου μπιζ φέρεται να είχε ο δράστης του διπλού φονικού στην Κύπρο, Λοΐζος Τζιωνής, ο φερόμενος και ως «εγκέφαλος» της δολοφονίας του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Στεργίου, στο Στρόβολο.

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε την Κυριακή, ο Τζιωνής διακρίνεται να βγάζει σέλφι με το γνωστό μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου και τον «αγάπη μόνο», ο οποίος εμφανίζεται σε κανάλια και event.

Δείτε τη φωτογραφία των τριών εκ των τεσσάρων συλληφθέντων και συγκεκριμένα του Λοΐζου Τζιωνή, της συντρόφου του Σάρας Σιανς και του ετεροθαλούς αδερφού του Λευτέρη Σολωμού.

Όλα δείχνουν ότι το σκηνικό έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει, ιδιαίτερα μετά τις καταθέσεις των τεσσάρων συλληφθέντων για την υπόθεση της  διπλής δολοφονίας, που είχε ως κίνητρο την κλοπή, στις 18 Απριλίου.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερα άτομα τα οποία είχαν συγκεκριμένους ρόλους στο έγκλημα, το οποίο ξεκίνησε ως απόπειρα ληστείας και εξελίχθηκε σε άγριο φονικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης