Πολιτική

Νέα ανεξαρτητοποίηση βουλευτή της Ένωση Κεντρώων - Το πολιτικό φλερτ με μεγάλο κόμμα

Νέα ανεξαρτητοποίηση βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων είναι προ πυλών με τον Βασίλη Λεβένη, πλέον να απαριθμεί 6 βουλευτές, αφού από το κόμμα του έχουν αποχωρήσει η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Καρράς που πήγε στο Κίνημα Αλλαγής.

Αυτή τη φορά ο βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr ετοιμάζεται να στείλει στο προσεχές διάστημα επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Με την απόφασή του αυτή, εάν δεν υπάρξει κάποια δραματική αλλαγή που να την αναιρέσει, ο Γ. Κατσιαντώνης θα γίνει ο τρίτος κατά σειρά βουλευτής που αποχωρεί από την Ενωση Κεντρώων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Κατσιαντώνης έχει κάνει επαφές με υψηλότατα στελέχη της ΝΔ με τα οποία ο βουλευτής βρήκε πνεύμα συναντίληψης γιά μία σειρά σοβαρών θεμάτων γιά την πορεία της χώρας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...