Κοινωνία

Ληστεία μαμούθ στην Γλυφάδα: Εβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο μικρού κοριτσιού

Στο κόκκινο η εγκληματικότητα τις τελευταίες μέρες καθώς μετά την ληστεία με τον σοβαρό τραυματισμό του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, ακόμα μία ληστεία είδε το φως της δημοσιότητας και μάλιστα με λεία «μαμούθ».

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στόχος ληστών έγινε το σπίτι της πρώην συζύγου του πασίγνωστου εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, Σοφίας Κούστα.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης ( 29 Μαρτίου) όταν τρεις αδίστακτοι ληστές μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα. Φαίνεται ότι οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά το χώρο, καθώς μπήκαν από το υπόγειο και κατευθύνθηκαν στο δωμάτιο της μικρότερης κόρης και της κόλλησαν το πιστόλι στον κρόταφο.

Την απείλησαν ότι θα τη σκοτώσουν και την οδήγησαν στο δωμάτιο της μητέρας της. Απειλώντας την ότι θα σκοτώσουν το μικρό παιδί, απαίτησαν να τους δώσει το θησαυρό που έκρυβε στο σπίτι της. Φυσικά εκείνη χωρίς να το σκεφτεί, τους οδήγησε στα 3 χρηματοκιβώτια που υπήρχαν στο σπίτι.

Οι ληστές άρπαξαν 250.000 μετρητά και 4 εκατομμύρια σε κοσμήματα.

Αξιωματικοί της ΕΛ. ΑΣ εκτιμούν ότι ο πληροφοριοδότης των ληστών «κρύβεται ή κρυβόταν» μέσα στη βίλα. Οι αρχές αναζητούν τους δράστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ