Κοινωνία

Κλειστή η Κηφισίας λόγω πορείας στην Ισραηλινή πρεσβεία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία πραγματοποίησαν Παλαιστίνιοι, μέλη της ΛΑΕ και αριστερές οργανώσεις απέναντι στις «συνεχιζόμενες σφαγές των σιωνιστών του Ισραήλ απέναντι στον παλαιστινιακό λαό», όπως αναφέρουν στο κάλεσμά τους.

Αυτήν την ώρα είναι κλειστή η Λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, λόγω συγκέντρωσης.

Τη συγκέντρωση έχει καλέσει η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία η οποία αναφέρει σε ανακοίνωση της πως «ο λαός μας πρέπει να καταδικάσει το νέο αυτό έγκλημα, με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, να εκφράσει ξανά την αλληλεγγύη και την υποστήριξή του στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό».

Επίσης, και η Λαϊκή Ενότητα έχει καλέσει από την πλευρά της σε κινητοποίηση με προσυγκέντρωση στην αμερικανική πρεσβεία και έπειτα πορεία και συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ στις 6:30.

«Αυτές τις μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμη πολύνεκρης επίθεσης της σιωνιστικής κυβέρνησης και του κράτους του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων. Πάνοπλοι στρατιώτες πυροβολούν και σκοτώνουν άοπλους Παλαιστίνιους που διεκδικούν το δικαίωμά τους να επιστρέψουν στη γη τους, την ώρα που το ισραηλινό κράτος πληθαίνει τους κατοχικούς εποικισμούς του και υποβάλλει τον παλαιστινιακό λαό της Γάζας ακόμα και στο μαρτύριο της δίψας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΛΑΕ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές