Πολεμική αεροπορία

“Καλό ταξίδι Γιώργο”: Το συγκινητικό αντίο των συναδέλφων του αδικοχαμένου σμηναγού (video)

Με μια λιτή και συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα τους στο facebook αποχαιρέτισαν τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο οι συνάδελφοι του από την 114 Πτέρυγα Mάχης που βρίσκεται στην Τανάγρα και είναι η κύρια βάση των Μιράζ. Η φωτογραφία δείχνει ένα αετό από τον οποίο κυλούν δύο δάκρυα και αναγράφεται “Καλο ταξίδι Γιώργο“.

Εκατοντάδες είναι τα σχόλια των απλών πολιτών κάτω από την ανάρτηση που όλοι έχουν εκφράζουν την οδύνη και τη θλίψη τους για τον άδικο χαμό του σμηναγού.

Στην ίδια σελίδα έχει αναρτηθεί και παλαιότερο βίντεο με τους πιλότους της Τανάγρας από ρεπορτάζ του MEGA  με  τίτλο “ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”

https://www.youtube.com/watch?v=OQaO_tE36V8

Από χθες βρίσκεται σε ισχύ το τριήμερο πένθος που έχει κηρύξει στις Ένοπλες Δυνάμεις ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. Σήμερα, όπως αναφέρει ο Σκάι την οικία του άτυχου Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου στην Πετρούπολη επισκέφθηκε νωρίς το πρωί ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του 34χρονου. Η επίσκεψη του Αρχηγού της Αεροπορίας διήρκεσε πάνω από μισή ώρα, ενώ ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση απερχόμενος, αναφέροντας ότι θα προχωρήσει σε εκτενέστερες δηλώσεις αργότερα μέσα στην ημέρα. Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι του άτυχου πιλότου, το οποίο παρέμεινε ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς καλείται, μεταξύ άλλων, να φροντίσει και για τα δύο ανήλικα παιδιά τους ηλικίας 8 και 6 ετών. Η κηδεία του Γιώργου Μπαλταδώρου αναμένεται να τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας το Σάββατο στις 12.00.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ