Πολεμική αεροπορία

Η φράση που παγώνει το αίμα για τον Γιώργο Μπαλταδώρο: «Δεν περιμένουμε κανέναν πόλεμο - Έχει ξεκινήσει και είχαμε το πρώτο νεκρό»

«Δεν περιμένουμε κανέναν πόλεμο στο Αιγαίο. Έχει ήδη ξεκινήσει κι έχουμε ήδη τον πρώτο νεκρό μας». Αυτή η φράση ανήκει σε επιτελή του ΓΕΕΘΑ και ειπώθηκε μετά από την πτώση του Mirage 2000-5 στην Σκύρο και τον θάνατο του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, σύμφωνα με την Real News.

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος, συνεχίζει ο επιτελής του ΓΕΕΘΑ, θεωρείται «η πρώτη ανθρώπινη απώλεια αυτού του ακήρυχτου ελληνοτουρκικού πολέμου νεύρων αλλά και φθοράς».

Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι! «Μεγάλο κακό μας βρήκε»

Η θεία του ήρωα πιλότου, η Μερόπη Μπαλταδωρου δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για την ξαφνική απώλεια του ανιψιού της. «Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει. Πάει το παλικάρι μας. Ο άντρας μου ο Σωκράτης ο αδελφός του πατέρα του Γιώργου είναι σε κακό χάλι. Δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Μεγάλο κακό μας βρήκε» ανέφερε μιλώντας στην Real News.

Γιώργος Μπαλταδώρος: «Θα ακολουθήσουν και άλλοι πιλότοι»

«Δυστυχώς θα ακολουθήσουν κι άλλοι πιλότοι. Περιμένουμε κάθε 4 – 5 χρόνια ένα αεροπλάνο. Για την ώρα καλά είμαστε, λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις χιλιάδες εξόδους, την έλλειψη ροής ανταλλακτικών, τον γερασμένο πληθυσμό του Στρατού, τις περικοπές των πτητικών επιδομάτων και ότι βαλλόμαστε καθημερινά και πανταχόθεν. Όλα αυτά βάζουν το λιθαράκι τους και «χτίζουν» ένα ατύχημα» αναφέρει συνάδελφος του αδικοχαμένου σμηναγού στην Real News.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης