Κόσμος

Η τρομακτική στιγμή που ταύρος σκοτώνει παγιδευμένο άνθρωπο σε φεστιβάλ στην Ισπανία (βίντεο)

Όταν τυραννάς τα ζώα κάποια στιγμή θα υποστείς τις συνέπειες. Στην Ισπανία, εκτός από τις ταυρομαχίες, δεν είναι λίγες οι φορές που διοργανώνουν διάφορα φεστιβάλ, κατά τα οποία αμολάνε ταύρους να τρέχουν στους στενούς δρόμους μιας πόλης και… όποιον πάρει ο χάρος.

Το ετήσιο φεστιβάλ για το Πάσχα που γίνεται στην πόλη Ακρός δε λα Φοντένα κοντά στο Χερέδ στη νοτιοδυτική Ισπανία, βάφτηκε στο αίμα. Ένας μαινόμενος ταύρος αποπροσανατολισμένος μέσα στους δρόμους όπου τον είχαν βάλει να τρέχει, εγκλώβισε έναν άνδρα που είχε πάει να παρακολουθήσει το φεστιβάλ και τον έλιωσε με τις οπλές και τα κέρατα του.

Το μαύρο ζώο που ξεπερνάει τα 500 κιλά και ονομάζεται «Τραπέρο», έτρεχε στους δρόμους τις μικρής πόλης μαζί με άλλους ταύρους. Οι θεατές που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τα πεζοδρόμια αλλά και τα μπαλκόνια, φώναζαν και δημιουργούσαν περισσότερο άγχος στα ζώα. Κάποια στιγμή ο ταύρος ξεκόβει από τους υπόλοιπους και αρχίζει να κυνηγάει έναν άνδρα με κόκκινο μπλουζάκι.

Τον εγκλωβίζει σε μια είσοδο ενός σπιτιού αλλά εκείνος καταφέρνει να διαφύγει. Τότε το μάτι του ζώου πέφτει σε έναν άνδρα με κίτρινο μπλουζάκι ο οποίος εξαιτίας του πολύ κόσμου δεν είχε καταφέρει να μπει πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Τον φτάνει με ευκολία και αφού τον καρφώνει δυο και τρεις φορές με τα κέρατα του, αρχίζει να τον ποδοπατά με τις οπλές του.

Ο άνδρας εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

https://youtu.be/EIzu4K5cYB4

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ