Πολιτική

Ευχάριστη έκπληξη με τις δηλώσεις Ιλχάν Αχμέτ: Μια ώρα νωρίτερα πίσω τα παιδιά στην Πατρίδα - Σιγή ιχθύος από τους άλλους 4 Μουσουλμάνους βουλευτές - Βίντεο

Στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται εδώ και ένα μήνα σε φυλακή της Ανδριανούπολης από την τουρκική κυβέρνηση αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε στο RodopiNews.gr ο βουλευτής Ροδόπης με την «Δημοκρατική Συμπαράταξη» Ιλχάν Αχμέτ.

Ο βουλευτής Ροδόπης, ο οποίος για πρώτη φορά κάνει δηλώσεις για το ζήτημα, ανέφερε πως όλος ο πολιτικός κόσμος βρίσκεται δίπλα στις δύο οικογένειες Κούκλατζη και Μητρετώδη και πως το περιστατικό του Μαρτίου στον Εβρο ήταν ένα συνηθισμένο γεγονός που συνέβη αμέτρητες φορές χωρίς ποτέ να λάβει διαστάσεις.

Οι δηλώσεις του βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ έχουν ως εξής:«Θα ήθελα μια ώρα αρχύτερα να επιστρέψουν αυτοί άνθρωποι στην πατρίδα μας.

Ένα γεγονός που συνέβαινε καθημερινά έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πρέπει να αντιμετωπιστεί με το να επικρατήσει η λογική, η ψυχραιμία, το Διεθνές Δίκαιο.

Η κυβέρνηση νομίζω σωστά διεθνοποίησε το ζήτημα.

Θα ήθελα να ευχηθώ στους γονείς να κάνουν υπομονή, τους συμπαραστεκόμαστε και η καρδιά μας είναι μαζί τους ώστε μία ώρα νωρίτερα να επιστρέψουν τα παλικάρια στην πατρίδα μας.»

Σχόλιο: Είναι η πρώτη φορά που ο Βουλευτής Ροδόπης παίρνει θέση για το ζήτημα …Να υπενθιμίσουμε οτι και οι 4 Μουσουλμάνοι Βουλευτές της Θράκης επισκέφτηκαν μια μέρα μετά το συμβάν τον Τούρκο Πρόξενο της Κομοτηνής και για την σύλληψη των Στρατιωτικών δεν είχαν πει τότε λέξη …Ούτε βέβαια στη πρόσφατη επίσκεψη του στον Τουρκοπρόξενο !

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=2PZO6s90ZAc

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ