Αθλητισμός

ΕΠΟ: Πάει για πρόεδρος ο Μπάγεβιτς!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φημολογείται πως θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ σε περίπτωση που ο Βαγγέλης Γραμμένος αποχωρήσει από τον θώκο της Ομοσπονδίας.

Ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ φέρεται πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την πορεία του στην προεδρία της Ομοσπονδίας και για τον λόγο αυτό έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, έχοντας παράλληλα ενημερώσει και τον Γιώργο Βασιλειάδη για τις σκέψεις του. Βέβαια, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη κίνηση που να φανερώνει τις προθέσεις του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Live Sport» υπάρχει ήδη ένα όνομα που «συζητιέται» για να αναλάβει το πόστο του σε περίπτωση που αποχωρήσει. Αυτό είναι του Ντούσαν Μπάγεβιτς, εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ, ο οποίος έχει δουλέψει σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη και Ατρόμητο και χαίρει της εκτίμησης της FIFA και της UEFA, όντας μέλος της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ομοσπονδίας της Βοσνίας.

Παράλληλα, στο… τραπέζι δεν αποκλείεται να πέσει και το όνομα του Λάκη Νικολάου, πρώην παίκτη της ΑΕΚ και κορυφαίου Έλληνα ορθοπαιδικού. Πάντως, είναι άγνωστο αν οι δύο άνδρες θα ενδιαφέρονταν να εμπλακούν με την ΕΠΟ και να αναλάβουν την θέση του προέδρου. Αντίθετα, πιο… προσιτή είναι η επιλογή του Γιάννη Δρόσου, ο οποίος ήταν πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ομοσπονδίας πριν την εποχή Γραμμένου και έχει δείξει πως μπορεί να διαχειριστεί μερικές δύσκολες καταστάσεις.

onsports.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ