Κοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Προανάκριση διέταξε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. μετά τους απανωτούς πυροβολισμούς (βίντεο)


Το βίντεο που προκάλεσε προβλήματα στην παρουσιάστρια...

Προανάκριση για τους άσκοπους πυροβολισμούς που ακούγονται στο βίντεο που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη κατά την παραμονή της στην Κρήτη διατάχθηκε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Περβολαράκη στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ. Η εντυπωσιακή παρουσία της «ωραίας Ελένης» φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να καλύψει τον ήχο από τους απανωτούς πυροβολισμούς που συνόδευαν τις μαντινάδες για την εξωτερική της εμφάνιση, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη κ. Κ. Λαγουδάκης να ζητήσει κατεπείγουσα έρευνα για να βρεθούν όσοι ευθύνονται για τη συνέχιση του επικίνδυνου αυτού εθίμου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η διαταγή για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου το πρωί της Τρίτης, δηλαδή σχεδόν αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του video που η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που θα αναλάβουν τη διερεύνηση της υπόθεσης θα πρέπει να εντοπίσουν το μέρος όπου βρισκόταν η παρουσιάστρια, οι μαντιναδολόγοι και οργανοπαίχτες που τη συνόδευαν, η ταυτότητά τους, η ημέρα και ο χρόνος που ρίχτηκαν οι άσκοποι πυροβολισμοί. Αφού βρεθούν, ορισμένοι μάλιστα είναι γνωστοί, θα κληθούν να καταθέσουν για το εάν γνωρίζουν ποιος ή ποιοι είναι εκείνοι που αν και δε φαίνονται στο σχετικό βίντεο ευθύνονται για τους άσκοπους πυροβολισμούς. Μεταξύ εκείνων που θα κληθούν να καταθέσουν και θα ερωτηθούν είναι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές και η Ελένη Μενεγάκη, αλλά και ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος.

Στο σχετικό βίντεο το οποίο είδαν χιλιάδες άτομα τόσο από το λογαριασμό της γνωστής παρουσιάστριας στο twitter όσο και από την αναπαραγωγή του σε δημοσιογραφικά portal, ακούγονται μετά τις μαντινάδες, πέντε τουλάχιστον άσκοποι πυροβολισμοί, ενώ στο άκουσμά τους, αντιλαμβάνεται κανείς την έκπληξη της παρουσιάστριας, ενδεχομένως δυσάρεστη, για τη χρήση των όπλων.
https://www.youtube.com/embed/gO4OWkb-u9I

Πηγή: patris.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ