Αρχείο

Συνετρίβη μονοκινητήριο αεροσκάφος - Δύο νεκροί

Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε στην περιοχή Σκάλωμα Αιτωλοακαρνανίας με τραγικό αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε λίγο πριν 16.00. Για τη συντριβή του αεροσκάφους ειδοποίησαν τις αρχές πολίτες που είδαν τη συντριβή.

Τα αίτια της πτώσης παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα.

Ο πιλότος και ο επιβαίνων στο αεροσκάφος απεγκλωβίστηκαν λίγο μετά την πτώση. Ο ένας εκ των δύο βρέθηκε εκτός της ατράκτου του αεροσκάφους και καταπλακώθηκε, ενώ ο δεύτερος λίγα λεπτά αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Από τις πρώτες εικόνες, φαίνεται ότι ο πιλότος προσπάθησε να προσγειώσει το αεροσκάφος, καθώς, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έδειχνε να αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Στις πρώτες εικόνες βλέπουμε να έχει διαλυθεί το πιλοτήριο, τα δύο φτερά, ενώ στο ουραίο του τμήμα, δεν έχουν σημειωθεί μεγάλες καταστροφές.

Η κυκλοφορία στον επαρχιακό δρόμο διακόπηκε από την πρώτη στιγμή.

Δείτε βίντεο λίγο μετά την πτώση:

https://youtu.be/wXKJUrkJvco

https://youtu.be/J1SdcJkV538

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων του μονοκινητήριου αεροσκάφους ήταν απόστρατος της Πολεμικής αεροπορίας. Οι δύο νεκροί ήταν ηλικίας 50 και 55 ετών.

https://youtu.be/2a5nV7P_DgQ

πληροφορίες από Patrastimes και nafpaktianews

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...