Πολιτική

Δ. Καμμένος: «Δεν θα ψηφίσω την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια - Δεν είναι φυσιολογικό»

«Όχι» στην αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια λέει ο Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας το σχετικό νομοσχέδιο που έχει διχάσει ακόμη και τον ΣΥΡΙΖΑ, με βουλευτές του που διαφωνούν να στέλνουν επιστολή σε κοινοβουλευτικό όργανο του κόμματος.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον ΑΝΤ1, στη διεθνή βιβλιογραφία δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για το αν κάτι τέτοιο (σ.σ.: η αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια) έχει θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα για τα ίδια τα παιδιά. «Δεν θα ψηφίσω την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. Δεν υπάρχουν επαρκείς στατιστικές υπέρ του κακού ή του καλού. Μια κοινωνία πρέπει να είναι έτοιμη να το αντιμετωπίσει», υπογράμμισε.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χρήστος Καραγιαννίδης, μέλος των «53», κάλεσε όσους διαφωνούν με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθούν και να «δοκιμάσουν την τύχη τους σε άλλα πολιτικά κόμματα».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε συμφωνήσει εδώ και αρκετά χρόνια με συλλογικό τρόπο πως τα ατομικά δικαιώματα έχουν καθολικότητα. Τούτο σημαίνει πως ανεξαρτήτως ταυτότητας φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού όλοι κι όλες έχουν το δικαίωμα στη δημιουργία οικογένειας» έγραψε ο κ. Καραγιαννίδης στο Facebook.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «αυστηρό» στις δηλώσεις του τον κ. Καραγιαννίδη, αλλά όπως είπε: «Δεν εμπλέκομαι στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι. Αυτό δεν μας κάνει συντηρητικούς. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε ούτε για ένα παιδί».

Για τον ίδιο «Δεν είναι φυσιολογικό να μεγαλώνει ένα παιδί με δύο άντρες ή δύο γυναίκες και οτιδήποτε μη φυσιολογικό το ακολουθεί το μπούλινγκ».

«Προχθές που διάβασα το νομοσχέδιο, συμφωνώ σε αρκετά σημεία του, όπως η μείωση του χρόνου αναμονής για την υιοθεσία», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ