Πολιτική

Δηλητηριάζουν και το στράτευμα οι άθεοι και οι...αλληλέγγυοι τους

Δεν φτάνουν τα δείπνα κρεατοφαγίας την Μεγάλη Παρασκευή, οι μπροσούρες για απαλλαγή των παιδιών από το μάθημα των Θρησκευτικών, η απαίτηση για κατάργηση του νόμου περι βλασφημίας και άλλα τινά ιδιαιτέρως προκλητικά, οι άθεοι πλέον δηλητηριάζουν και τον ελληνικό στρατό!

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε πρόσφατα σε στρατόπεδο στην Σταυρούπολη και προκάλεσε και την αντίδραση του Μητροπολίτη Ξάνθης.

Μια ομάδα νεαρών αρνήθηκε να ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο.

Σε επιστολή των εν λόγω φαντάρων διαβάζουμε:

"Στην Ορκωμοσία της 30/03/2018 αμφισβητήσαμε όμως τον θρησκευτικό Σκοταδισμό, την Υποταγή και την Εξαφάνιση της Ελεύθερης Σκέψης που απαιτεί ο Στρατός, η κυβέρνηση και το αστικό καθεστώς που μας θέλει ¨Στρατιωτάκια, ακούνητα, αμίλητα..."

Σπάσαμε τον τρόμο και την υποταγή στο κυρίαρχο θρησκευτικό δόγμα και ορκιστήκαμε πολιτικά με βάση την τιμή και την συνείδηση μας και όχι στους θεούς και τους εθνικούς μύθους.

Δεν κρυφτήκαμε, δεν κρατήσαμε τις απόψεις "για την πάρτη μας"!

Βγήκαμε μπροστά, εκτεθήκαμε, αναμετρηθήκαμε με τους φόβους και τις αναστολές, για να κυριαρχήσει όμως η δύναμη των Ιδανικών μας, η Αξιοπρέπεια μας".

Κι από κοντά οι..αλληλέγγυοι. Η επονομαζόμενη “ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” σε δική της ανακοίνωση χαρακτηρίζει την στάση τω νφαντάρων “αγωνιστική”

και συνεχίζει:

“ η αμφισβήτηση του αντιδραστικού τρίπτυχου ΣΤΡΑΤΟΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, αγαπημένο όχι μόνο από τους θιασώτες της Χούντας των Συνταγματαρχών, αλλά και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ του κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, προκαλεί Αντιδράσεις.

Προκάλεσε "την έκπληξη και τη δυσφορία όχι μόνο του Μητροπολίτη Ξάνθης που βρίσκονταν στην τελετή αλλά και πολλών εκ των παρευρισκομένων.

«Ζούμε με τους συμπολίτες μας τους Μουσουλμάνους, επομένως θα ορκίζονταν στο Κοράνι, όπως οι Χριστιανοί στο Ευαγγέλιο. Τώρα, όσον αφορά το κομμάτι των αθέων, προσωπικά ξαφνιάστηκα εκείνη την ώρα.

Αναφορικά με το αν γνώριζε για τον «τρίτο όρκο», αυτό των αθέων, επισημαίνει ότι «δεν το γνώριζα. Εγώ και από παλαιότερα που γίνονταν οι ορκωμοσίες, όταν λειτουργούσε το Στρατόπεδο στη Σταυρούπολη (σ.σ Στρατόπεδο Αναλογίδη), ήμουν εγώ και ο Μουφτής και ο όρκος δίνονταν στο Ευαγγέλιο και στο Κοράνι αντίστοιχα. Τώρα μας εμφανίζονται και οι άθεοι». http://www.ορθοδοξια.gr

Το πρόβλημα λοιπόν για τους ορθόδοξους Ιεράρχες όπως και για όλους τους Φονταμενταλιστές είναι ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ.

Το πρόβλημα τους είναι ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, αυτός που βάζει μπροστά τις Ιδέες και τα συμφέροντα του κόσμου της εργασίας και αγωνίζεται για αυτά.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤE - Ενωθείτε Μαζί μας

στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Μόνο Διεκδικώντας συλλογικά και αποφασιστικά μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση και την χακί καθημερινότητα.

Συνάδελφοι, έχουμε Δικαιώματα ως Πολίτες με Στολή και Αγωνιζόμαστε για αυτά.

Μόνο με κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τη συμβολή της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μπορούμε να σταθούμε με Αξιοπρέπεια απέναντι σε κράτος, κυβέρνηση, Στρατό και στρατιωτικό κατεστημένο.

Να φτιάξουμε ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ-ΝΑΥΤΩΝ-ΣΜΗΝΙΤΩΝ σε όλα τα στρατόπεδα, τις μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και τα πλοία του Π.Ν.

Να βγούμε μαζικά στην Αναφορά Παραπονούμενοι, να δημοσιοποιήσουμε την Αυθαιρεσία και το Παράλογο του Στρατού.

Να σταθούμε ενωμένοι και μαχητικά απέναντι στον πόλεμο και τον εθνικισμό, το φασισμό και τον ρατσισμό, στην κυβερνητική πολεμοκαπηλεία και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που φέρνουν την καταστροφή και την προσφυγιά, πόνο και αίμα!

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ

για Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...