Ελληνοτουρκικά

Γιατί «λύσσαξαν «οι Τούρκοι με τον «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ» - Τους πόνεσε το χτύπημα του Βατράχου!

Η Άσκηση «ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ» που εκτελέστηκε σε νησί Βόρειο Δυτικά της Ρόδου όπως και να το κάνουμε έδειξε ένα άλλο πρόσωπο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έπρεπε πάντα κατά την γνώμη μας να έχει γίνει προ καιρού !

Δεν είναι η πρώτη φορά που το αναφέρουμε και στο ΓΕΕΘΑ το γνωρίζουν πολύ καλά ….Ας είναι και τώρα που έγινε και σίγουρα μόνο αργά δεν είναι !

Ο Ερντογάν είναι Πολιτικός και καταλαβαίνει μόνο αυτά που βλέπει και σίγουρα δεν ακούει κούφια λόγια των πολιτικών που αμολάνε στο Κοινοβούλιο της Ε.Ε ,αλλά όπως λένε όσοι έχουν πολεμήσει τον Τούρκο ,ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο την δύναμη της Ισχύος !

Ο Ερντογάν αν και έχει άριστη σχέση με τον Στρατηγό Ακάρ …Αλλά η έκρηξη του ήταν αναμενόμενη μόλις έμαθε απο (NTV) την Άσκηση των Ρωμιών στα …Ιμια !

Εδώ φάνηκε και η αδυναμία του Συστήματος Επιτήρησης των Τούρκων που δεν κατάφερε να εντοπίσει την Φρεγάτα «ΕΛΛΗ» ,Τορπιλάκους ,Κανονιοφόρους ,αλλά & Μεταφορικά και Επιθετικά Ελικόπτερα ,που πέρασαν όλο το Αιγαίο χωρίς να το Αντιληφθούν και και λύσσαξαν και εδώ πρέπει να σταθούμε !

Αν δεν υπήρχε η Αναφορά του Πάνου Καμμένου στο tweet για την Άσκηση μυρουδιά δεν θα έπαιρναν ακόμη και κάποιοι ειδήμονες περί των Στρατιωτικών Θεμάτων !

Το «Χτύπημα του Βατράχου» όπως σχεδιάστηκε οργανώθηκε και εκτελέστηκε ,απέδειξε κάτι που ούτε κάποιοι έλληνες Πολιτικοί πίστευαν …Οτι Έχουμε την Ισχύ αλλά και την Πονηριά να εφαρμόσουμε και να εκτελέσουμε Ειδικές Επιχειρήσεις Μεγάλης Κλίμακας …Παντού στο Αιγαίο !!

Το ότι η Άσκηση έγινε στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο στην ουσία κάτω απο την μύτη των Τουρκικών Δυνάμεων που να σημειωθεί οτι τελείωσε το απόγευμα απο την 5η Πρωινή που δόθηκε η Έναρξη λέει πολλά και οι επιτελείς πρέπει να εκτιμήσουν καλύτερα …

Η Τουρκική κοινή γνώμη πληροφορήθηκε οτι Στρατός των Ρωμιών κάνει ασκήσεις στο Αιγαίο για ανακατάληψη των Βραχονησίδων και δεν είναι τα πράγματα όπως του παρουσιάζουν οι Τούρκοι Στρατηγοί

Το χτύπημα του Βατράχου πρέπει να μας γίνει Βίωμα και θα ήταν καλύτερα να συνδυαστεί με ταυτόχρονη Ενεργοποίηση της Αντιαεροπορικής Άμυνας κατά την Τελική φάση της εκτέλεση της ¨Άσκησης

Το θετικό αν και παράδοξο για τα Ελληνικά Δεδομένα είναι οτι δεν υπήρχαν διαρροές σε συγκεκριμένα ΜΜΕ για εκμετάλλευση …Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!!

 

 

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ