Ελληνοτουρκικά

Γιατί δεν καταρρίψαμε το «UAV ANKA» των Τούρκων; - Τι ακριβώς κάνουμε στο Αιγαίο;

Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας μετά τα δημοσιεύματα για την μη Κατάρριψη του Κατασκοπευτικού Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους «UAV ANKA» των Τούρκων όπως αναφέρεται !!

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή γιατί όπως πάμε σε λίγο θα μαζεύουμε τις φάπες με το Τσουβάλι και δεν θα συμμαζεύεται !

Οι Τούρκοι ανακοινώνουν το έχουν ήδη στείλει σε Αποστολές Κατασκοπίας Μη Επανδρωμένοα Αεροσκάφη και στο Αιγαίο …Είναι τα ίδια Αεροσκάφη που έχουν επιχειρήσει και στο Αφρίν και έχουν βοηθήσει τα μέγιστα τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις !

Χθες αποκαλύφθηκε οτι Αγνώστου προελεύσεως Ιπτάμενο Αντικείμενο εντοπίστηκε στο ελληνικό FIR στο νησί της Ρόδου απο τπ σύστημα εγκαίρου προειδοποιήσεως των RADAR της ΠΑ !

Το ΑΤΑ απογείωσε ζεύγος Μαχητικών F-16 που πέταξαν στην περιοχή απο το Καστέλι της Κρήτης και αφού αναγνώρισαν το Τούρκικο «UAV ANKA» το αναχαίτισαν !!!

Για να καταλάβουμε και εμείς τι ακριβώς έκαναν στο Τούρκικο …Απλά παρακολουθούσαν το Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος να Ίπτανται εντός του Ελληνικού Εναέριου χώρου χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε !!!

Έγινε γνωστό οτι το Τούρκικο πέταγε για αρκετή ώρα και τελικά προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο του DALAMAN απέναντι απο τη Ρόδο !

Αν τώρα εμείς απογειώνουμε Μαχητικά για τα «UAV ANKA» κλάφτα Χαράλαμπε απο οικονομικής πλευράς και από καταπόνηση προσωπικού και Μέσων !

Αν τώρα δεν το κατεβάσαμε την πρώτη φορά που εντοπίσαμε Εχθρικό ΜΗ Επανδρωμένο Αεροσκάφος ξανακλάφτα Χαράλαμπε ,γιατί το Τούρκικο έχει ξαναπετάξει ,απλά δεν το πήραμε χαμπάρι !

Το μήνυμα που στέλνουμε στους Τούρκους τι είναι ότι δεν θα κάνουμε απολύτως τίποτε ότι και να μας κάνετε ; Βρε μπας και την δειλία την έχουμε ονομάσει ψυχραιμία γιατί έτσι βολεύει κάποιους ;

Αν το Εχθρικό Μη Επανδρωμένο Αεροσκάφος ήταν Οπλισμένο πράγμα που δεν το γνωρίζουμε αφού δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ και εκτόξευε Πύραυλο Αέρος -Αέρος εναντίον των Μαχητικών μας ;Ποιος μπορεί να το βεβαιώσει οτι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στο Μέλλον ;

Αλήθεια πως αναχαίτισαν ένα «UAV ANKA» που ελέγχεται από απόσταση και από το Κέντρο Επιχειρήσεων Ενός Πολεμικού Αεροδρομίου μιας Εχθρικής Χώρας ; Θα τρομάξει ο Χειριστής με την εμφάνιση των Ελληνικών f-16 που βρίσκεται στο Κ.Ε του DALAMAN ;

Αν αναφέρουμε και απο Οικονομικής πλευράς τι μας στοίχισε η Αναχαίτιση του Τούρκικου θα πάθουμε εγκεφαλικό …Εκείνα τα Μαχητικά που θέλουμε να τα Αναβαθμίσουμε σε Viper … Γιατί ακριβώς τα χρειαζόμαστε για Παρελάσεις και Επιδείξεις ;

Πληροφορίες λένε οτι πάλι οι Πολιτικοί έκαναν πίσω …Καιρός δεν είναι να μάθουμε ποιοι δίνουν διαταγές να κάνουμε τις Κότες ;

veteranos.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές