Κοινωνία

Βόλος: Κατασχέθηκαν χιλιάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού

Εντοπίστηκαν 4.190 τυποποιημένες συσκευασίες αφορολόγητου καπνού συνολικού βάρους 209,5 κιλών και 1.500 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων

Θα πλημμύριζε με λαθραία καπνικά είδη η αγορά του Βόλου, αν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. δεν σταματούσαν συμπτωματικά για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες ηλικίας 44 και 42 χρόνων, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η έρευνα στο όχημα έφερε στο φως 4.190 τυποποιημένες συσκευασίες αφορολόγητου καπνού συνολικού βάρους 209,5 κιλών και 1.500 αφορολόγητα πακέτα τσιγάρων, τα οποία οι δράστες θα μοίραζαν σε άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργάτες τους για να τα διακινήσουν.

Τα λαθραία είδη κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη το Ι.Χ. αυτοκίνητο των δραστών που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και 270 ευρώ που βρέθηκαν πάνω τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...