Κόσμος

Βίντεο: Ταξίδεψε στον 45ο αιώνα με αυτήν τη μηχανή του χρόνου


Συχνά-πυκνά βγαίνουν τα τελευταία χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι έχουν ταξιδέψει στο μέλλον. Ο Νταβίντ από τη Σλοβενία (σ. το όνομά του πιθανόν δεν είναι το αληθινό), δεν περιορίστηκε μόνο στις δηλώσεις, αφού έδειξε και την μηχανή που έφτιαξε για να κάνει το ταξίδι στον χρόνο, πηγαίνοντας στον 45ο αιώνα.

Όπως δήλωσε στο Apex TV, άφησε την οικογένειά του για οκτώ χρόνια για να ασχοληθεί ολοκληρωτικά με την εν λόγω μηχανή και τελικά κατάφερε, σύμφωνα πάντα με αυτόν, να την φτιάξει. Η μηχανή του μάλιστα στέλνει ανθρώπους στο μέλλον χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.
https://www.youtube.com/embed/1260vejJyfQ

"Ονειρεύτηκα να φτιάξω μια μηχανή του χρόνου. Πριν από οκτώ χρόνια άφησα τα πάντα, ακόμα και την οικογένειά μου, για να φτιάξω την μηχανή. Ήταν ο βασικός μου στόχος. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, γύρισα όλο τον κόσμο. Έχω βρει στοιχεία. Συνάντησα ένα άτομο με πληγή στο κεφάλι από όπλο με λέιζερ. Ένα άλλο μου έδειξε μια φωτογραφία από 35ο αιώνα. Στη Γαλλία γνώρισα ένα άτομο που είχε κατασκευάσει μια μηχανή του χρόνου. Μου είπε ότι η μηχανή φτιάχτηκε από από τρία χρόνια και από τότε έχει ταξιδέψει στον χρόνο 40 φορές", επεσήμανε ο Νταβίντ.

Και συνέχισε: "Διαπίστωσα ότι το ταξίδι στον χρόνο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία γιατί η μηχανή λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον πόνο που ένιωσα όταν η ενέργεια πέρασε μέσα από το σώμα μου".

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 45ος αιώνας δεν μοιάζει σε τίποτα με τον κόσμο που ζούμε τώρα. "Τα κτίρια έχουν περισσότερους από 500 ορόφους αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι οι ιπτάμενες μηχανές".

Πηγή: UNILAD

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...