Κοινωνία

Αυτοί είναι οι δύο που μπήκαν στο σπίτι του 88χρονου στη Γλυφαδα και αυτός τους πυροβόλησε

Τα στοιχεία των δύο ληστών που στις 27 Μαρτίου μπήκαν στο σπίτι του 88χρονου στη Γλυφάδα με το πρόσχημα ότι θέλουν μια μπάλα που έπεσε στην αυλή του έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Πρόκειται για την υπόθεση που προκάλεσε μεγάλυ συζήτηση καθώς ο 88χρονος πυροβόλησε κατά των δύο ληστών τραυματίζοντας τον έναν εξ αυτών με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο δικαστήριο σιδηροδέσμιος. Την ενέργειά του τότε είχε σχολιάσει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας χρησιμοποιώντας την αλήστου μνήμης φράση «εδώ δεν είμαστε Φαρ Ουέστ».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας οι δύο ληστές είναι ο ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Αριστοτέλης του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντας στις 26-12-2000 στην Αθήνα

foto-listia1b

και ο KRISTO (ον) Gorgo του Piro και της Tasho , γεννηθέντας στις 13-1-1990 στην Αλβανία

foto-listia12b

'Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης