Πολεμικό Ναυτικό

Αξιωματικός του Ναυτικού πυροβολούσε για εκφοβισμό

Σοβαρά προβλήματα, όχι μόνο με την δικαιοσύνη αλλά και με την ίδια του την καριέρα, θα έχει ένας 40χρονος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που το έριξε στους πυροβολισμούς για να τρομάξει δυο γυναίκες με τις οποίες διαπληκτίστηκε για την προτεραιότητα!

Το πρωτοφανές γεγονός συνέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο λιμάνι της Μυτιλήνης, μπροστά στα μάτια πλήθους κόσμου. Ο δράστης καυγάδισε για μια τροχονομική παράβαση με τις δυο γυναίκες, αλλά ξαφνικά έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε δυο φορές στον αέρα σκορπίζοντας τον πανικό! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί. Ωστόσο, οι αυτόπτες μάρτυρες που ειδοποίησαν την Αστυνομία είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του κι έτσι εντοπίστηκε στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο 40χρονος αξιωματικός αποδείχθηκε ότι ήταν κρότου, αλλά κατασχέθηκε και ο ίδιος συνελήφθη. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης του άσκησε δίωξη για άσκοπους πυροβολισμούς και απειλή και όρισε τακτική δικάσιμο αφήνοντάς τον ελεύθερο, όμως θα έχει πλέον να αντιμετωπίσει και το Ναυτοδικείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ